Skoogs Åkeri & Logistik AB är en stark och kvalitetsmedveten transportpartner med lång erfarenhet och bred kompetens. Vårt strategiska läge, precis vid E6:an i Ängelholm, gör att vi snabbt och enkelt kan ta oss an transportuppdrag i Sverige, Danmark och Norge. Här har vi också en vagnpark med ett 50-tal ekipage, inklusive kranbilar.

Skoogs Åkeri är ett familjeföretag som startades av Karin och Georg Skoog i Torekov 1967. Till en början hade åkeriet endast en lastbil som transporterade styckegods på Bjärehalvön. I dag drivs företaget av andra generationen, syskonen Ingrid och Stefan Skoog, och omfattar nästan 100 anställda. Dessutom har verksamheten utökats till internationella transporter samt lager- och logistikhantering.

Vi har en stabil kundkrets, en del har varit med oss från starten, vi tror på personlig service och långvariga relationer med våra kunder. Vi har all personal, alla fordon och egna lagerlokaler inom företaget. Det innebär hög flexibilitet och snabba beslutsvägar, vilket gynnar dig som kund.

Vi tror på service, och på att leverera i rätt tid, till rätt plats och till rätt pris.

Lämna ett svar